cropped LOGOJELLE

Kickboksen

kickbox teambuilding
logo icon

Wat is kickboksen?

Kickboksen onderscheidt zich van het klassieke boksen dankzij de mogelijkheid om met je handen én voeten te stoten. Doordat je benen dus een belangrijke rol spelen tijdens de sport, train je meer dan alleen je armspieren. Hieronder kan je meer lezen over de positieve effecten die kickboksen op jouw algemene gezondheid heeft:

Kickboxing voor kinderen & volwassenen

De eerdergenoemde voordelen van kickboksen gelden niet alleen voor volwassenen, maar ook voor de jeugd.

Kinderen kunnen hun energie zo op een leuke manier kwijt. Bovendien maken ze nieuwe vrienden tijdens de training; er heerst een gemoedelijke sfeer en iedereen is van harte welkom.

We richten ons niet op deelnemen aan wedstrijden, maar eerder op individuele ontwikkeling en sportplezier. Wie grootsere doelen voor ogen heeft, kan bij ons een personal trainer inhuren.

coach kickboxing
cardiokickboksen

Kickboksschool voor beginners of gevorderden

De lessen voor kinderen zijn geschikt voor jongens en meisjes met de leeftijd van zeven tot en met veertien jaar. Jong geweld van vijftien of ouder mag bij de volwassenen aansluiten. Beginners kunnen tijdens de training op beschermingsmiddelen rekenen.

Naast de regels van de sport leer je alles over discipline en weerbaarheid. Zo krijgt je zelfvertrouwen een boost, ongeacht je niveau. Sta je te popelen om op een laagdrempelige manier te leren kickboksen? Maak dan snel een afspraak of vraag naar een abonnement.