cropped LOGOJELLE

Personal training

Kickboksschool vs. persoonlijke trainer

Om nieuwe contacten te leggen en de basis van kickboxing onder de knie te krijgen, zijn groepslessen ideaal. Als je echter een specifiek doel wil nastreven, kies je misschien beter voor een personal trainer. Bij ons kan je Jelles professionele training inschakelen om in geen tijd jouw sportieve ambities te verwezenlijken.

priveles kickbox
logo icon
samen boksen

Kickboksen, cardiokickboksen of boxfit

Bij personal training heb je de keuze uit kickboksen, cardiokickboksen of box fit. Dat laatste is een vorm van fitness waarbij je boksoefeningen aangeleerd krijgt die je reactievermogen aanscherpen, je spierkracht doen toenemen en je uithoudingsvermogen verbeteren. Het is echter geen contactsport, aangezien er geen fysiek contact met anderen gemaakt wordt.

Persoonlijke aanpak door professionele coach

Met een-op-eenbegeleiding krijg je de onverdeelde aandacht van je coach en bereik je in geen tijd het resultaat waar je op hoopt. Daarbij raden we je aan om minimaal een keer per week een sessie in te plannen. Wil je weten welke vorm van kickboxing het best bij jouw behoeftes aansluit? Bel ons of stuur ons een bericht en wij staan je uitgebreid te woord.